Kuis
Museum Angkut minangka salah sawijining obyek wisata ing wilayah Kota Batu sing dadi pusat turis ing Jawa Timur. Papan wisata ing Jawa Timur nawakake macem-macem koleksi kendaraan kanggo transportasi wiwit jaman kuna nganti modern. Ana macem-macem sepeda motor, motor, mobil, lan malah pesawat miniatur kanggo nampilake turis. Bagean musium kasebut dirancang banget kaya wilayah Hollywood ing Eropa Kuno. Kadhangkala, ana parade sing padha karo karnaval. Kanthi koleksi luwih saka 300 kendaraan, area Museum Angkut cocog kanggo papan foto. Wacan mau iku kalebu wacan jinis ... .
utakatikotak
0
A
A. Teks narasi
B
C. Teks dheskripsi
C
D. Teks argumentasi argumentasi
D
B. Teks persuasi